Ak Parti Grubu Toplandı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilliği'ne Aybastı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Salih Çelebi getirildi.


AK Parti’li Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla grup toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 75 üyesinin 70’inin AK Parti’li olduğunu belirterek, “Bütün bir Ordu’nun sorumluluğu ve yükü bizim omuzlarımızdadır. Bütün arkadaşlarımız ‘Ordu’nun en uzak mahallesinde bir kurt aşırırsa bir koyunu Adl-i İlahi gelir sorar bizden onu’ mantığı ile elinden geldiğince gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeden, Ordu hemşehrilemize hizmet borcu olduğunu bilmelidir. ‘AK Belediyeler, Mutlu İnsanlar’ sloganımızı Ordu’lu hemşehrilerimize en iyi şekilde sunmak zorundayız” dedi.

GRUP BAŞKAN VEKİLİ AYBASTI’DAN
Toplantıda Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Grup Başkan Vekilliği’ne Aybastı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Salih Çelebi, Grup Sözcülüğü’ne Fatsa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Günal, Grup Sekreterliği’ne Ünye Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Nevzat Telcioğlu seçildi.
Kaynak: İHA