Jandarma Ekipleri Kayıp Fırıncıyı Arıyor

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde bir fırıncı, öğle saatlerinde oğlu ile tartıştıktan sonra ortadan kayboldu.

Daha sonra yakınlarını cep telefonu ile arayarak helallik isteyen fırıncıya ait otomobil, Obruk Barajı kenarından terkedilmiş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Uğurludağ ilçesinde ailevi nedenlerden dolayı oğlu ile tartışan Ş.İ. (45), tartışmanın ardından 19 SD 476 plakalı otomobili ile ilçeden ayrıldı. Daha sonra cep telefonundan mesaj atarak kayınbiraderinin kendisini aramasını isteyen Ş.İ, bir süre konuştuğu kayınbiraderine “Hakkınızı helal edin” diyerek telefonu kapattı. Ş.İ.'den bir daha haber alamayan ve cep telefonundan kendisine ulaşamayan yakınları, intihar etmesinden şüphelenen kayıp fırıncıyı aramaya başladılar. Ş.i.'ye ait otomobili Obruk Barajı kenarında kapıları açık halde terkedilmiş olarak bulan yakınları, jandarmayı arayarak olayı bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan jandarma ekipleri, Ş.İ.’nin intihar etmiş olabileceği ihtimali ile baraj gölünde arama yapmak için AFAD’dan dalgıç ekibi talep etti

Olay yerine gelen Ş.İ.'nin oğlu, babasının yüzme bildiğini, bu nedenle baraj gölünde intihar etme ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi.

Dalgıç ekibinin olay yerine gelmesinin ardından Obruk Barajı’nda arama çalışması başlatılacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA