Ak Parti Ağrı İstişare Toplantısı

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "1 Haziran'da öyle bir sonuç alalım ki Ağrı'da sandıklardan öyle bir ses yükselsin ki değil Ankara, o Mısır'daki sağır sultan da Ağrı'ya gözünü diksin. Filistinli sizinle coşsun, umut bulsun" dedi.

Aydın, AK Parti Ağrı İstişare Toplantısı'nda, AK Parti siyasetinin tek amacının dili, dini, etnik yapısı, düşüncesi ne olursa olsun insana hizmet olduğunu söyledi.

Ağrı'nın refah seviyesi daha yüksek bir kent olmasını istediklerini belirten Aydın, "Bekleyen sorunlarınızı biliyoruz. Doğalgazla ilgili probleminizi biliyoruz. Enerjiyle ilgili probleminizi biliyoruz. Hastanenin durumunu biliyoruz. Bütün bunlarla ilgili gerekli makamlarla görüşüyoruz. Tüm bunların çözümü için biz buradayız" dedi.

Seçim konusunda tereddütü olmadığını Ağrı'dan rekor beklediğini anlatan Aydın, şöyle konuştu:
"İşte sırada 1 Haziran var. Dünya gözünü dikmiş bu seçime bakıyor. 1 Haziran'da öyle bir sonuç alalım ki Ağrı'da, sandıklardan öyle bir ses yükselsin ki değil Ankara, o Mısır'daki sağır sultan da Ağrı'ya gözünü diksin. Filistinli sizinle coşsun, umut bulsun "Ağrı olarak tarih yazmak durumundasınız. Onun için gece gündüz çalışmak durumundayız. Sandıklara sahip çıkacağız. O sandıkları boş bırakmayacağız."
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet Emin Ekmen de 30 Mart seçimlerine dair bütün analizleri yaptıklarını ifade ederek, "Deyim yerindeyse hangi uçan kuşun, hangi dala yanlışlıkla konduğunu da iyi biliyoruz. Ama biz şu anda hatalarımızı, günahlarımızı, eksiklerimizi sorgulamaya gelmedik. Yeni bir başlangıçla yüzde 68 hedefine doğru en az yüzde 60 oyla bu seçimi almaya geldik" dedi.

Kaynak: AA