Urfa Yolcularından Başkan Tiryaki’ye Teşekkür

Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği geziler sayesinde Türkiye’nin dört bir tarafını gezme imkanı bulan Altındağlılar, Şanlıurfa gezisi sonrası teşekkür etmek için Başkan Veysel Tiryaki’yle buluştu.

Urfa Yolcularından Başkan Tiryaki’ye Teşekkür

Sakarya, Hüseyin Gazi, Gülpınar, Plevne, Zübeyde Hanım, 29 Ekim, Çamlık, Alemdağ, Mevlana, Doğantepe ve KaracaörenKadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi’ne üye Altındağlı kadınların eşleri, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. Altındağlı beyler Başkan Tiryaki’yi alkışlarla karşıladı.

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen gezilerin turistik değil kültürel amaçlı olduğunun altını çizen Başkan Tiryaki, gezi programlarının kapsamının ve giden kişi sayısının her geçen yıl giderek arttığını söyledi.

“Kültür gezilerine ara vermeden devam ediyoruz. 2013 yılında 23 bin kişiyi Konya, Şanlıurfa, İstanbul ve Çanakkale’ye götürdük” diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’da kültürel yapının giderek değiştiğini söyledi.

Başkan Tiryaki, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nin Altındağ için önemine de değindi. Altındağ’da 50 yıldır yapılmayan yatırımı birkaç yıl içinde yaptıklarını, bunlar arasında Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri ile Gençlik Merkezleri’nin önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Tiryaki, “Birçok nesil, şehrin imkanlarından yararlanmadan bu dünyadan göçüp gitti. Şimdi çocuklarınızın ve eşlerinizin eğitimi için merkezler açıyoruz. Bu merkezlerin kıymetini bilin ve buralara sahip çıkın” dedi.

Şanlıurfa’ya uçakla giden ve çok keyifli vakit geçiren Altındağlı vatandaşlar ise kültür gezilerinden memnun olduklarını dile getirdi. İlk kez böyle bir deneyim yaşadıklarını söyleyen üyeler, gezi programından ve kalitesinden duydukları memnuniyeti Başkan Tiryaki ile paylaştı

Kaynak: İHA