Belediye Başkanı Kasap, Mahalle Muhtarlarını Dinledi

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Kasap, başkan yardımcıları Sultan Yılmaz, Mustafa Altay, Şakir Molla Yakupoğlu ve Mehmet Yoldaş, Özel Kalem Müdürü İshak Alim, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Kasap, yeni Türkiye formatına uygun olarak yeni Rize formatını belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini belirtti.

Rize'nin 20-30 yıllık geleceğini oluşturacak çalışmaları 5 yıllık görev süresi içinde gerçekleştireceklerini ifade eden Kasap, şunları kaydetti:
"Bu çalışmalar ekip işidir ve ancak görüş alışverişi içerisinde olunarak gerçekleştirilebilir. Hepimizin ortak amacı Rize'mize hizmet etmektir. Daha güzel bir Rize oluşturabilmek için tüm kurum olarak vatandaşın hizmetinde olacağız. Ovit Tüneli, lojistik merkez ve havaalanı üçgeninde gelişecek Rize'nin geleceğe yönelik altyapı çalışmalarını şimdiden hazırlamaya başladık."
Muhtarlar Derneği Başkanı Erbaş ise Kasap'a teşekkür ettiklerini belirterek, "Muhtarlar olarak mahalleler ölçeğindeki sorunları biliyoruz. Bu sorunları belediye makamlarıyla paylaşarak sorunların çözümü noktasında büyük aşama kaydettiğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: AA