Ak Parti'li Ünal’dan İlçelere Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Aybastı, Gölköy, Gürgentepe ve Ulubey ilçelerini ziyaret etti.

Ak Parti'li Ünal’dan İlçelere Ziyaret
Milletvekili Fatih Han Ünal, ilçe ziyaretlerinde Belediye Başkanları ve Kaymakamlardan ilçelerde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.
İlçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla oturup sohbet eden Milletvekili Fatih Han Ünal, “AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, Ordu ve Ordu’nun 19 ilçesi büyük bir değişim yaşamaktadır” dedi.

Milletvekili Fatih Han Ünal, “Belediyelerimizin, Kaymakamlıklarımızın ve diğer kamu kurum ve kuruluşların istek ve taleplerini Ankara düzeyinde takip etmeye, Ordumuzun 19 ilçesine yeni hizmetler getirmeye devam edeceğiz. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerle Ordu’da tarih yazarak, 19 ilçemizi ve Büyükşehirimizi AK Belediyecilik ile tanıştırdık. Milletimize bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha büyük yatırım ve hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

Gürgentepe ilçesinde bulunan ve yapımı devam eden cami inşaatında da incelemelerde bulunan Milletvekili Fatih Han Ünal, “Eksiklerin giderilmesinde bizde elimizden geleni yapacağız. İnşallah ilçemize yakışır, bir camii inşa etmiş olacağız” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA