Cumhurbaşkanı Gül Oğlunun Mezuniyetine Tarifeli Uçakla Gitti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oğlu Mehmet Emre Gül’ün Harvard Üniversitesi’nden mezuniyet törenine katılmak üzere ABD’nin Boston şehrine gitti.

Gül, seyahatin özel olması nedeniyle tarifeli seferi tercih etti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Harvard Üniversitesi’nde okuyan oğlu Mehmet Emre Gül’ün mezuniyet törenine katılmak eşi Hayrinüsa Gül için bugün Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla bugün 13.25’de ABD’nin Boston şehrine hareket etti. Cumhurbaşkanı Gül'ün ABD seyahatinin özel olması nedeniyle tarifeli uçağı tercih ettiği görüldü.

Harvard Üniversitesi’nde Türkiye’nin çevresindeki güncel bölgesel gelişmelerle ilgili bir konferans verecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra önde gelen Amerikalı şirketlerin üst düzey yöneticileriyle görüşecek. Boston ve çevresinde yaşayan Türk akademisyenlerle bir araya gelecekler olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boston Belediye Başkanı Martin J. Walsh, New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ve Başkan Obama'nın Ulusal Güvenlik eski Danışmanı James Jones gibi yönetici ve kanaat önderlerini kabul edecek. Temaslarının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, THY’nin tarifeli seferiyle yurda dönecek.
Kaynak: İHA