Küçük Gelin 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 38. bölümüyle 1 Haziran Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi bir önceki bölümde yaşananlar:

25 Mayıs 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin ' in 37. Bölüm'ünde neler olacak? Küçük Gelin ' in 37. Bölüm'ünde;

KÜÇÜK GELİN 38. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük Gelin ' de Melek, Asiye ' nin Peşinde Çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin ' in 37. bölümünde; Melek kızının mezarını açtırır ve mezarın boş olduğunu görür.

Bu gelişme üzerine büyük şok yaşayan Melek, işin aslını öğrenmeye çalışır. Diğer bir yanda Azad ' ın engellemeye çalıştığı Fırat, kaçmaya çalışan Ali ve Suna ' yı yakalar. Azad, olay yerine yetişmeye çalışırken, Fırat onları öldürmek üzeredir. Melek ' in sürekli peşinde olan Asiye ise Sami ' nin yanına gelir.

Sami, Asiye ' ye yaptıklarına bir son vermesi için Zehra ile ilgili gerçekleri anlatır. Ancak bu anlatılanlara inanmayan Asiye çok sinirlenir ve Sami ' yi silahla vurur. Olayı öğrenen ve çok üzülen Melek, Asiye ' nin peşine düşer. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 25 Mayıs Pazar günü, saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de.