Tzob Başkanı Bayraktar Karaman’da

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Karaman Ziraat Odası tarafından düzenlenen Çiftçi Bayramı etkinlikleri ile Tarım Fuarına katılmak üzere Karaman’a geldi.

Tzob Başkanı Bayraktar Karaman’da

Kazımkarabekir ilçesi girişinde Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu ile oda yönetimi tarafından karşılanan TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kazımkarabekir Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, Bayraktar’ı Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ile AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli ve İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer karşıladı. Burada değerlendirmelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Karaman Ziraat Odası’nın göreve geldikleri günden buyana yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalarından dolayı da kendilerini takdir ettiklerine belirterek, Karaman Ziraat Odası başkanı ve yönetimine teşekkür etti

Bayraktar daha sonra beraberindekilerle birlikte Kazımkarabekir Ziraat Odası’nın açılışını yaptı. Açılışın ardından Bayraktar ve beraberindekiler Yollarbaşı Köyünde yaptırılan Sellektör binasını gezdi. Bayraktar’ın Sellektör binasını gezisi sırasında AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’de eşlik etti.
Kaynak: İHA