Başkan Hazinedar, Feshane'de Hemşehrileriyle Buluştu

Feshane’de düzenlenen ‘Ordu Tanıtım Günleri’nde hemşerileriyle bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Her sene desteklediğim Ordu günlerini bu defa başkan olarak destekliyorum” dedi.


Ordu Valiliği ve Ordu Dernekler Federasyonu öncülüğünde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Feshane Ordu Günleri İstanbulluların ziyaretine açıldı. Ordu’nun ilçelerinin, yöresel yemeklerinin ve kültürünün tanıtıldığı etkinlikte Beşiktaş Belediyesi’nin de standıyla yer aldı. Ordu’da büyüdüğünü, örf ve geleneğinin burada oluştuğunu söyleyen Ordulu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Feshane’de son 5 yıldır etkinlikler düzenleniyor. Bu günleri her zaman destekliyordum. Bu senede belediye başkanı olarak desteklemek nasip oldu. Bizde Beşiktaş Belediyesi olarak karınca kararınca bunun bir parçası olduk” dedi.

Feshane’de gerçekleştirilen günlerin önemine değinen Murat Hazinedar, “Herkesin kendine göre gelenek ve görenekleri var. Bende bu değerlerimizi korumak, taşımak için İstanbul’un kendi yaşamına uygun olarak İstanbullularla buluşturmak için sarf ediyorum. Burası da bütün bunların buluşmasıdır. Burada değerlerimizi, kültürümüzü çocuklarımıza da aktarmaya çalışıyoruz. Farklı değerleri burada buluşturmanın mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA