Küçük Gelin 37. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin zorla evlendirilmesini konu alan dizi Küçük Gelin 37. bölümüyle 25 Mayıs Pazar akşamı Samanyolu Tv ekranlarında olacak.

Küçük Gelin 37. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Küçük Gelin Dizisi 36. Bölüm özeti:

18 Mayıs 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin ' in 36. Bölüm'ünde neler olacak?

Küçük Gelin ' in 36. Bölüm'ünde; Küçük Gelin ' de Melek Kızını Arıyor Çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin ' in 36. bölümünde; Devran ' dan kurtulmaya çalışırken bu kez Asiye ' nin tehlikeli oyunuyla karşılaşan Melek, Canan ' ın kaza geçirdiğini ve hastanede olduğunu duyunca şok yaşar.

KÜÇÜK GELİN 37. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Melek hemen hastaneye koşarken Asiye ' de onu öldürmek için peşinden gider. Kendine gelen Canan, Melek ' e kızıyla ilgili gerçekleri anlatacağını söyler. Bu sırada Asiye silahını ateşlemek üzereyken Zehra olayı fark eder ve Asiye ' yi ikna etmeye çalışır.

Canan ise son anlarını yaşarken, Melek ' e kızıyla ilgili her şeyi itiraf etmeye başlar. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 18 Mayıs Pazar günü, saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de.