Kırklareli'den Kısa Kısa

Üsküp Belediyesi ile Bulgaristan'ın Bolyarovo Belediyesi'nce Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında hazırlanan "Kültür Evi" projesinin inşaat çalışmaları sürüyor.

Proje kapsamında, Bolyarovo Belediye Başkanı Hristo Hristov ile Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, yapımı süren "Kültür Evi"nde incelemelerde bulundu.
Kasap, burada yaptığı konuşmada, "Kültür Evi" projesi kapsamında Bulgaristan ile kültürel işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

Ortak kültürlerin yaşatılması gerektiğini ifade eden Kasap, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bolyarovo Belediyesi Proje Koordinatörü ve Belediye Başkan Yardımcısı Nina Terzieva, Proje Altyapı Koordinatörü Yovka Djenkova, Proje Muhasebe sorumlusu Diana Nikolova ile Akın Hodzha, Proje Teknik Sorumlusu Niyazi Rodoplu ve Proje Muhasebe Sorumlusu İbrahim Uysal da hazır bulundu.
- Kaymakam Demiryürek'ten ziyaret
Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Erenler ve Poyralı köylerini ziyaret etti.
Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Demiryürek, köylerin durumu hakkında bilgi aldı.
Erenler köyü ziyaretinde bir konuşma yapan Demiryürek, sıkıntıların giderilmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara gereken yardımların yapılacağını ifade eden Demiryürek, zaman zaman köy ve beldeleri ziyaret edeceğini belirtti.

Demiryürek, daha sonra beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli Mesut Bayraktaroğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Serdar Dura, İlçe Emniyet Müdürü Salim Alemdar, İlçe Jandarma Komutanı Necip Köse ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Yahya Uluca ile birlikte Poyralı köyünü de ziyaretti.
Kaynak: AA