Kaymakam Öztürk, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Borçka Muhtarlar Derneğince düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya, Kaymakam Öztürk'ün yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri Muhammet Çakmak ve Mustafa Kalender, Orman İşletme Müdürü Recep Aydemir, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yerebakan, KÖYDES İlçe Müdürü Selman Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Ertürk, Borçka Muhtarlar Derneği Başkanı Arslan Aslan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Öztürk, yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen muhtarlara başarı dileyerek, "İlçemizde elimizi taşın altına koyup hep birlikte devletimize maddi zarar vermeden kalıcı ve kaliteli hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Göreve geldiği Eylül 2013'ten itibaren Borçka'da gerçekleştirilen 96 proje kapsamında 3 milyon liralık çalışma yapıldığını ifade eden Öztürk, "Bir memlekette hizmet yapılması kolay fakat bu hizmetin en iyi şekilde denetimini muhtarlarımız ve azalarımızın yapması gerek. Denetimi yapılan hizmetler her zaman daha kalıcı, kaliteli ve uzun ömürlü oluyor. Yeni dönemde seçilen İl Genel Meclisi üyelerimiz ve muhtarlarımızla köylerimizi tek tek dolaşıp eksikleri ve yapılacak projeleri yerinde tespit ediyor ve köy halkından gelen istek ve talepleri gündemimize alıyoruz. Eskiden yapılanları da zaman zaman denetliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA