Jcı'ın Kişisel Gelişim Eğitim Projesi Teslim Edildi

JCI Elazığ proje ekibi tarafından hazırlanan Kişisel Gelişim Eğitim Projesi Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Elazığ Yatırım Destek Ofisi yetkililerine teslim edildi.

Jcı'ın Kişisel Gelişim Eğitim Projesi Teslim Edildi

Hazırlanan proje konusunda bir açıklama yapan JCI Elazığ Başkanı Ufuk Çetinkaya, gençlerin toplumda pozitif değişim sağlaması, aktif olarak sosyal hayata katılımlarının özendirilmesi ve özellikle ülkenin gelişimi için önemli karar alma mekanizmalarında bulunması amacıyla çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çetinkaya, "Toplumun her alanında sorunlara ve ihtiyaçlara yönelik tespitler yaparak bu konuda naçizane çözümler bulmaya gayret ediyoruz. İnanıyorum ki bizden sonra da arkadaşlarımız bu çalışmalarını sürdürecek ve öncelikle ilimizin gelişimine dolaylı olarak Türkiye’mizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Kuruluşumuzun proje ekibi tarafından hazırlanan Kişisel Gelişim Eğitim Projesi Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında Elazığ Yatırım Destek Ofisi yetkililerine teslim ettik. Projemiz Genç Beyinler Parlak Gelecekler ismini taşıyor. Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı için açıklamış olduğu teknik destek başvuru sürecinde Genç Beyinler Parlak Gelecekler başlıklı bir dizi eğitimler alınması yararlı olacağına inanıyoruz. Bu başlıklı projemizin yürütülmesi amacıyla, başarmak, sunum teknikleri, etki yaratmak ve ağ oluşturmak konularında eğitim alınmasının üyelerimizin bireysel gelişimine ve bu gelişimin topluma olan katkısına yarar sağlayacağına inanmaktayız. Artık bu süreçten sonra Fırat Kalkınma Ajansı tarafından projemizin onaylanmasını ve uygulamasını sağlayarak gençlerimize yeni ve farklı başlıklarda eğitimler sunulmasını arzulamaktayız" dedi.

Kaynak: İHA