Başkan Altınok Öz’e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve TKP Kartal İlçe Başkanı Kemal Parlak, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Altınok Öz’e Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü Cumhuriyet Halk partisi(CHP) Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Türkiye Komünist Partisi (TKP) Kartal İlçe Başkanı Kemal Parlak ilçe yönetimiyle beraber makamında ziyaret etti.

CHP’li Kaplan, ziyaretinde milletvekili olarak her zaman belediye başkanlarının yanlarında olacağın mesajını verdi. Kaplan “Belediye başkanımız büyük başarı elde etmiştir, kendisini tebrik ediyoruz. Milletvekili olarak her zaman başkanlarımızın yanındayız. Kendisine 2. dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

Kemal Parlak da Başkan Altınok Öz’ü Kartal halkının güvenini kazanarak 2. kez başkan seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Başkan Öz’ün 2. dönemde de Kartal’da güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Yeni dönemin Kartal halkına hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de Mehmet Hilal Kaplan ve Kemal Parlak’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin destek ziyaretleri bizlere güç veriyor. Bizler de halkımızın bize olan güven ve desteğiyle ilçemizi çok daha güzel noktaya taşıyacak, çok daha güzel hizmetler yapacağız. Ziyaretinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yavuz Selim Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Turgut Türkan da Başkan Altınok öz’ü ziyaret ederek başarılarının devamını diledi. Sağlık konusunda ilçede göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür eden Turgut Türkan, yeni dönemde de yapılacak olan projeler hakkında bilgi aldı. Türkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz, sağlık konusundaki hassasiyetini bir kez daha vurgulayarak sadece belirli günde sağlıksız koşullarda değil “Yıl boyu ücretsiz sağlıklı sünnet” kampanyasını sürdüreceklerini de belirtti.

Kaynak: İHA