Ceylan ve Atlas’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde 1 Haziran’da yeniden yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi siyasi partiler çalışmalarına hız verdi.

Ceylan ve Atlas’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Atlas, parti çalışmaları kapsamında Aşdağul beldesine gitti.

Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaşan her iki siyasi partinin il başkanı ve belediye başkan adayları Mehmet Çelik ve Dursun Uzunca seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, farklı kulvarlarda siyaset yapsalar da amaçlarının Çorum’a hizmet olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ise ayrı siyasi düşünceler ve partilerin üyesi olsalar da ortak paydalarının Çorum olduğunu belirtti.

1 Haziran’da yenilenecek olan mahalli seçimin hayırlara vesile olması için temenni de bulunan Ceylan ve Atlas, ayrıca Soma’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı dileyerek, yaralı işçilerede acil şifa dilediler.
Kaynak: İHA