Ak Parti’den Aşdağul’a Çıkartma

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesini ziyaret etti.

Ak Parti’den Aşdağul’a Çıkartma

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve partililerle Aşdağul beldesine çıkartma yapan Ceylan, 1 Haziran’da yeniden yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde partisinin belediye başkan adayı Mehmet Çelik’e destek istedi.

İlk olarak beldedeki esnaflara ziyarette bulunan Ceylan, daha sonra Cumartesi pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Ceylan, son olarak belde teşkilatında partililerle bir araya geldi.

1 Haziran’da yapılacak seçim öncesi çalışmalarına startı verdiklerini dile getiren Ceylan, bu seçimin önemli olduğunu söyledi.

Her bir oyun önemli olduğunun altını çizen Ceylan, partililerden seçimlere kadar ev ev gezerek çalışma yapmalarını istedi. Seçimlerde kadınlara da büyük görevler düştüğünü dile getiren Ceylan, seçimlerde elde edilen başarılarda AK Partili kadınların özverili çalışmalarının katkısının yadsınamayacağını dile getirdi.

Ceylan, “Aşdağul’un yaşanabilir bir belde olması sizlerin vereceği oylarla mümkün olacak. Mehmet başkana destek verin sorunlarınızı birlikte çözelim. Yüce Allah hakkımızda hayırlısını versin. Seçimler Aşdağul beldemiz açısından hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

AŞDAĞUL’DA AK PARTİ BAYRAĞI DALGALANACAK
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir ise, Aşdağul’da AK Parti bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi.

AK Parti’nin tüm kademeleriyle birlikte son güne kadar Aşdağul’da çalışma yapacaklarını dile getiren İspir, “Ortaköy’den sonra Aşdağul beldemizde seçimlerden galip çıkacağız. Aşdağul Belediyesini AK Parti ile tanıştıracak sayın başbakanımız ve AK Parti teşkilatlarımıza hediye edeceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız.

Ceylan’a ziyaretlerde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Osman Tüzün, Cemalettin Polattaş, Mümtaz Yılmaz ve Memduh Açıkbaş eşlik etti.
Kaynak: İHA