Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Aşdağul beldesini AK Partinin belediyecilik anlayışı ile tanıştıracaklarını söyledi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan

Aşdağul beldesi ziyaretinin ardından bir açıklama yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, bu seçimi önemsediklerini belirtti.

30 Mart yerel seçimlerinde Ortaköy’de olduğu gibi Aşdağul’da 1 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimden zaferle çıkacaklarını dile getiren Ceylan, “Ortaköy’de olmaz denileni yaptık. Ortaköy’de AK Parti bayrağını dalgalandırdık. Ortaköy’de başlayan bu değişim ve dönüşüm sürecini Aşdağul’da devam ettireceğiz” dedi.

Seçimlerden galip çıktıkları andan itibaren beldenin tüm sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çaba harcayacaklarını dile getiren Ceylan, Aşdağul’u modern bir görünüme kavuşturacaklarını belirtti.

AK Parti’nin yaptığı tüm hizmetlerde insanı merkeze aldığını dile getiren Ceylan, “'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. İlçeleriyle, köyleriyle Çorum’u bir bütün olarak gördük. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum’u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

30 Mart’ta sandıklar açıldığında Türkiye’de bir çok Belediye'de AK hizmetlerin devam ettiğini dile getiren Ceylan, “Aşdağul gibi bazı belediyelerimiz AK Parti belediyeciliğiyle tanışmadı, tanışamadı. Türkiye’de nasıl belediyecilik yapılacağını, belediyecilik hizmetinin ne olduğunu İstanbul’da başbakanımız gösterdi. 1994 yılında İstanbul çöp dağlarından geçilmezdi. Suları içilmezdi. Trafikten araçlar hareket etmezdi. Milletimiz inandı güvendi İstanbul’un anahtarını o dönem başbakanımıza teslim etti. Orada bir başarı hikayesi başladı.

Bugün dalga dalga yayıldı. Türkiye’nin her tarafını kuşatır hale geldi” dedi.

Kaynak: İHA