'Adana’nın Birliktelik Ruhuna İhtiyacı Var”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Yardımlaşma Derneği’nin (YÜDAY) 18. Kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.


Adananava Oteli’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Hüseyin Sözlü, 30 Marta kadar büyük bir mücadele verdiklerini belirterek, “Engellemelerle karşılaştık. Bazı haksızlıklara da uğradık. Ancak şimdi seçim bitti. Her partiden belediye başkanı arkadaşlarımızla Adana için çalışıyoruz. Biz Adana’da Tufanbeyli’den Yumurtalık’a kadar bu coğrafyadaki tüm seçilmiş belediye başkanları ile uyum içinde hizmet vereceğiz. 2 milyon 100 bin nüfuslu bu kenti aynı şeyi terennüm eden koro haline getireceğiz” dedi.

Hüseyin Sözlü, Adana’nın birliktelik ruhuna ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyet değerlerine sadık, Atatürk ilkelerine bağlı, üretken belediyecilik yapacağız. Bu dönemdeki belediyecilik anlayışımızı bir model olarak ortaya koyacağız. Kim Adana için iyi bir şey düşünüyorsa onunla işbirliği içinde olmaya hazırız. Kutuplaşmadan ziyade kaynaştırmayı esas alıyoruz” şeklinde konuştu.

YÜDAY’ın etkinliği Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer ile Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA