Türel, Fransa Gezisini ve Levent Yüksel Konserini İptal Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Soma'da meydana gelen maden kazası nedeniyle Fransa'ya yapacağı çalışma ziyaretini ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Levent Yüksel konserini iptal etti.

Türel, Fransa Gezisini ve Levent Yüksel Konserini İptal Etti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaptığı yazılı açıklamada, Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine de başsağılığı diledi.
Yaralı işçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Türel, "Göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen madencilerimizin de sağ salim kurtarılmasını temenni ediyorum. Dualarımız acımızın daha fazla büyümemesi ve göçük altındaki işçilerimizden güzel haberler almak için. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Bu arada Türel, Fransa'ya yapacağı çalışma ziyaretini ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Levent Yüksel konserini de iptal etti.
Başkan Türel, Altın Portakal Film Festivalinin uluslararası bir organizasyon haline getirilmesi çalışmaları kapsamında, Cannes Film Festivaline giderek yapımcı, prodüktör ve sinema yıldızları ile biraraya gelecekti.
Kaynak: AA