Ailesine Mektup Bırakıp Ortadan Kayboldu

Çorum’un İskilip ilçesinde bir genç kendilerine ait iş yerine mektup bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.

Ailesine Mektup Bırakıp Ortadan Kayboldu
Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah çalıştığı iş yerine gelen Hidayet D., dükkana bırakılan bir not kağıdı fark etti. Oğlu E.D. tarafından bırakılan notta “Daha fazla yaşamak istemiyorum. Sıkıldım artık. Boşuna yaşıyoruz, bir gün zaten ölmeyecekmiyiz. Ha bugün ha yarın ne fark eder. Hiçbirinize bir şey demiyorum. Arabalarınız da sizin olsun, dükkanınız da benden bu kadar. Bu notu da bulduysanız ırmağın kenarından gelin ve alın arabanızı” ifadeleri yer aldı.

Hemen durumu jandarmaya bildiren gencin yakınları, E.D.’nin bıraktığı notta da söylediği gibi arabayı Obruk Baraj gölü kenarında terk edilmiş halde buldu. Bunun üzerine olay yerine gelen Çorum İl Jandarma Alay ve Garnizon Komutanlığı’na bağlı olay yeri inceleme ve iz takip köpeği timi gönderildi. Bölgede yapılan çalışmalarda “Hisar” isimli eğitimli iz takip köpeğinin baraj gölü yerine ana yolu göstermesi E.D’nin başka bir araçla olay yerinden ayrılma ihtimalini güçlendirdi.

Aramalara jandarma ve AFAD ekipleri tarafından devam edilirken, Samsun Deniz Polisliğinden gelecek dalgıç ekipleri bekleniyor.

E.D’nin ortadan kaybolmadan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasına çeşitli notlar yazdığı görüldü.

Sayfasına, “Seni seviyorum sözünü hiç bıkmadan tüm sevdiklerinize her zaman söyleyin. Belli mi olur. Dünya fani, ölüm ani, O çok sevdiklerimiz neredeler hani” ve “Hep söylemişimdir ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam diye evet yeri gelir susarım ama bir gün öyle bir giderim ki kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!” şeklinde paylaşımları dikkat çekti.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta yine aynı bölgede Çorum’un Uğurludağ ilçesinde oğluyla tartıştıktan sonra evden ayrılan fırıncı babanın arabası terk edilmiş halde bulunmuştu. İntihar ettiği düşünülen kayıp şahsın Antalya’da olduğu tespit edildi.
Kaynak: İHA