Yeşil Sahada Engel Tanımadılar

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 12-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Sami Yücel Eğitim Uygulama öğrencileri Fatsa Belediyespor ile sentetik sahada karşı karşıya geldi.

Yeşil Sahada Engel Tanımadılar

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş yaptı. Engelli öğrenciler arasında oynayamayanlar ise tribünde öğretmenleri ile birlikte arkadaşlarını destekleyen tezahüratlar yaptılar. Sami Yücel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul Oğul düzenlenen etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu Valimiz Kenan Çiftçi başkanlığındaki Becmarking projesi kapsamında 12-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında etkinlikler düzenleniyor, bu kapsamda Sami Yücel Eğitim Uygulama okulumuz ile Fatsa Belediyespor ile bir futbol müsabakası düzenledik. Bizim çocuklarımız Fatsa Belediyespor ile maç yaparken toplumumuzda engellilerin olduğunu onlara sahip çıkılması gerektiğini mesajlar vermek istediler. Fatsa Belediyespor ile Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’in de destekleri ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

“ENGELLİLERDE HER ALANDA BAŞARILI OLABİLİR”
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ise engelliler haftasında düzenlenen futbol müsabakasında engellilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İstenildiği zaman engelli çocuklarımız her alanda başarılı olabileceklerini burada gösterdiler. Biz de bütün imkanlarımızla toplumun bütün kademesiyle bu çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğun programları nedeniyle etkinliğe katılamayan Belediye başkanımız Hüseyin Anlayan’ın da çocuklarımıza selamlarını getirdim” diye konuştu.

Kaynak: İHA