Dikili Belediyesi Yaza Hazır

Çevre ve doğaya duyarlı bir anlayışla hizmet vermeye kararlı olan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı çevre temizlik işçileri ile bir araya geldi.

Dikili Belediyesi Yaza Hazır

Başkan Tosun ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren temizlik personeli kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Tosun’a teşekkür etti. Dikili Belediyesi temizlik işçileriyle şantiyede buluşan Başkan Tosun, çalışanların verdiği emeğin önemini vurguladı. Temizlik işçilerinin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Tosun, “Bu yaz bizim için çok önemli. Çünkü bu bizim ilk yazımız ve de yeni Büyükşehir Yasasıyla Dikilimizin sınırları artık genişledi. Çandarlı’nın bize dahil olmasıyla birlikte tüm köylerimizde artık hizmet alanı kapsamına girdi. Diğer birleşen ilçelerde sorunlar çok fazla yaşanırken, ilçemizde belediyemiz bünyesinde görev yapan personelimiz cansiperane çalışmasından dolayı birleşme sürecini en az sorunla atlatarak hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu sebepten dolayı başta yağmur çamur demeden çalışan işçi kardeşlerim olmak üzere, gece gündüz demeden çalışan tüm ekibimize Dikili Belediyesi halkı adına gönülden teşekkürlerimi iletiyorum ve halkımızın da bilmesini istiyorum ki, Dikili’de her şey daha güzel, daha yaşanılabilir olacak” dedi.

Temizlikten taviz vermeyeceklerini de ifade eden Başkan Tosun, “Sağlıklı ve temiz bir Dikili için hep beraber çalışacağız. Sizlerin verdiği emeklerle birlikte sokaklar daha temiz ve sağlıklı olacak. Sokaklardan toplanan her çöp, verilen her emek Dikili’yi hak ettiği yere taşıyacak. Dikili’yi kendi evi olarak gören ve çalışanlarımızı verdiği emeklerden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA