Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Arslan Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, şehrin yerel hizmetlerde çok iyi bir konuma geldiğini söyledi.

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Arslan Açıklaması

Başkan Adayı Arslan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Abbas Aydın ve beraberindekilerle kentteki Sanayi Sitesi’nde gezi ve incelemede bulundu. Sitedeki esnafın sorunlarını tek tek dinleyen Arslan, esnaf gezisinde halkın taleplerini de not etti. Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, esnaf gezisiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, vatandaşların arz ve taleplerini yerinde tespit ettiğini ifade etti.

Arslan, “Sanayi sitemizde esnafımızla bir araya geldik. Halkımıza yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi anlatıyoruz. Esnafımızın taleplerini ve bizden beklentilerini de not edip onlarla istişare ediyoruz. Seçimin Ağrı ve ülkemiz için önemine dikkati çekiyoruz. Bu gezilerde Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili de halkımızı aydınlatıyoruz. İnşallah 1 Haziran’da AK Parti, hizmet kervanına bıraktığı yerden devam edecek” dedi.

Ağrılıların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, ev ve esnaf gezisinde bu duygu seline tanık olduğunu anımsatan Başkan Adayı Arslan, “Halkımız Başbakanımız ve iktidarımızı çok seviyor. Yerel hizmetler noktasında kentimizi önemli bir noktaya getirdik. Tabi bu yeterli değil. Hizmetlerimizin devamı için Ağrılı hemşerilerimin beklentileri var. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan gençlerimiz de bizim için çok önemli bir yerdedir. İnşallah seçimi iyi bir başarıyla kazanacağız” diye konuştu.

“ESNAF İSTİKRAR SÜRSÜN İSTİYOR”
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın da, seçim koordinasyon merkezinin programı dâhilinde Ağrı’da seçim kampanyasının çok hızlı ve güçlü bir şekilde sürdüğünü bildirdi. Aydın, “Seçim koordinasyon merkezimizin belirlediği program dâhilinde sanayi esnafını ziyaret ettik. Yapılmış ve devam edecek olan projelerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Halkın nezdinde çok olumlu bir teveccüh alıyoruz. İki gündür esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Sanayi esnafındaki görüntü şu; esnaf huzur ve mevcut hizmetlerimizin devamını istiyor. İnşallah iyi bir sonuç alacağız” dedi.

Bütün teşkilatın topyekûn sahada olduğunu anımsatan Aydın, “Çevre illerdeki kardeşlerimizin bizlere yardımları sürüyor. Bu işin taşıyıcı kolonları teşkilatlarımızdır. Sahadayız. Milletvekillerimiz de arazide seçim çalışması yapıyor. Kentte çok iyi bir algı var. Biz bu hayırlı yarışı Allah izin verirse daha açık arayla kazanacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA