Tiyatro Oyununun Geliri Zihinsel Engellilere

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sadece Bir Hafta” adlı tiyatro oyununu Manisalı sanatseverler ile buluşturdu.

Tiyatro Oyununun Geliri Zihinsel Engellilere
Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyundan elde edilen gelir Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği‘ne aktarıldı.
Caner Kurtaran, Sinem Öztürk ve Rüzgar Aksoy'un rol aldığı "Sadece Bir Hafta" adlı iki perdelik tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sergilenen oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği Başkanı Gülsüm Gümüş ile çok sayıda Manisalı sanatsever izledi. Özel hayatında ciddi gelgitler yaşayan bir yazar olan Paul'un hayatını konu alan oyunda, usta oyuncular performanslarıyla Manisalı tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi, “Sadece Bir Hafta” adlı tiyatro oyununda da devam etti. Tiyatro oyununun geliri, Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği ‘ne bağışlandı. Oyunun sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu performansları dolayısıyla oyuncuları kutlayarak, içerisinde Manisa’yı ve Mesir Macunu’nu tanıtan ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim etti. Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği Başkanı Gülsüm Gümüş de oyunun gelirinin derneklerine bağışlanması nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA