(özel Haber) Perinçek’ten Metin Feyzioğlu’na Destek

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun dik duruş örneği sergilediğini belirterek, kendisini yürekten desteklediğini kaydetti.

(özel Haber) Perinçek’ten Metin Feyzioğlu’na Destek

Bir dizi ziyaret için geldiği Eskişehir’de İHA’ya açıklamalarda bulunan Perinçek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun bir hukuk dersi verdiğini belirterek, kendisini yürekten desteklediğini söyledi.

Feyzioğlu’nun dik duruş sergilediğini ifade eden Perinçek, “Sayın Barolar Birliği Başkanımız Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, orada bir hukuk dersi verdi” dedi.

Perinçek, “Orada sayın Metin Feyzioğlu’nun dik duruşunu ve cumhuriyeti savunan, üslubunu savunan tavrını yürekten destekliyorum” diye konuştu

“DANIŞTAY’IN AÇIKLAMASI ÇOK YANLIŞ”
Danıştay’ın Metin Feyzioğlu’yla ilgili yaptığı açıklamayı da değerlendiren Perinçek, şöyle devam etti:
“Danıştay’ın açıklaması çok yanlış. Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği Başkanıdır. Türkiye hukuk savaşı veriyor. Ergenekon, Balyoz. O konularda çok önemli katkıları bulundu. Hiç kimse o zaman siyaset yapıyor demedi. Bugün de siyaset yapmıyor. Bugün hukuk devletini, demokrasiyi, özgürlükleri savunan kararlı bir tutum alıyor. Tabi bu da geniş anlamda siyasettir. Ama Danıştay başkanının açıklamasını kesinlikle yanlış buluyorum.”
Kaynak: İHA