En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Ordu’nun Korgan ilçesinde 8 kez hamilelik yaşayan 33 yaşındaki Nermin Aksu, muradına 9.hamileliğinde ererek, sağlıklı bir bebeğe kavuştu.

En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Uzun süredir Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Süheyla Çetintaş gözetiminde tedavi süreci yaşayan Nermin Aksu’nun daha önceki gebeliklerinde problem yaşadığı bu defa düzenli ve dikkatli tedavi ile sağlıklı bir gebelik geçirdiği bildirildi.

Bebeğini kucağına aldığında yaşadığı mutluluğu kelimelere bile sığdıramayan aile dünyaya gelen ve sağlığı iyi olan kız bebeklerinin mutluluğunu yaşıyor. 8 kez tüp bebek yaptıran ancak hamilelikleri kötü sonuçlanan Nermin Aksu Opr. Dr. Süheyla Çetintaş‘a teşekkür ettiklerini söyledi.

“SÜREKLİ GÖZETİM ALTINDA TUTTUK”
Opr. Dr. Süheyla Çetintaş ise Nermin Aksu’nun 8 kez tüp bebek denemesi yaptığını ifade ederek, “Ancak problemli gebelikler yaşadığı için bebeklerinin kalbi duran yada gebeliğin sonlandırılması durumu ile karşı karşıya kalan hastamızı sürekli gözetim altında tuttuk. Uyguladığımız tedaviler ve gözetimimiz altında 9 ayını geçiren ve sonunda sağlıklı bir bebeğe kavuşan Nermin hanıma ailesi ile birlikte güzel günler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA