Burdur Tanıtım Günleri Toplantısı

Ankara’da 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılacak Burdur Tanıtım Günleri’nin ilk toplantısı Burdur Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya’nın başkanlığında Burdur Müzesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Burdur Tanıtım Günleri Toplantısı

Toplantıda Burdur Tanıtım Günleri hakkında görüş alışverişinde bulunulacağını vurgulayan Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, "27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında yapılacak Burdur Tanıtım Günleri’ne ilişkin toplanmış bulunuyoruz. Geçen yılın değerlendirilmesini yapacağız. Geçen sene değerlendirilmesi ile birlikte bu sene neler yapılabilir, hazırlık çalışmasını yapacağız. İnşallah bu sene zamanında yapar ve ilimizi en iyi şekilde tanıtma fırsatını yakalamış oluruz. Şimdiden en iyi şekilde Burdur’u nasıl tanıtabiliriz, onun beyin jimnastiğini yapacağımız toplantıda en iyi şekilde çalışma ortamını yaratacağımıza inanıyorum" diye konuştu.


Burdur Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ise, "Yaptığımız faaliyetlerde birlikte hareket etme yeteneğimizin bence Burdur Tanıtım Günleri ile birlikte geliştiği kanaatindeyim. Bu yıl yine beraber çalışacağız. Orada her ilçemiz kendisini tanıttı. Her ilçemiz tarhanasından ada çayına varınca kadar, ceviz ezmesinden Burdur şişine kadar herkes bir şey sundu. Müziğinden folklörüne kadar Burdur’u hep beraber temsil ettik" dedi.

Toplantıda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri fikir alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA