Mhp'li Belediye Başkanı Ak Partili Eski Başkanın İş Yerini Mühürletti

Yerel seçimlerin ardından Afyonkarahisar’ın Emirdağ Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Belediye Başkanı Serdar Kargın, iş yerini 1 metrekareden fazla olduğu halde 1 metrekare olarak gösterdiği gerekçesiyle AK Partili eski Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’nın iş yerini mühürletti.

Mhp'li Belediye Başkanı Ak Partili Eski Başkanın İş Yerini Mühürletti

Pala ve ailesine ait olduğu bildirilen Emirdağ Uzun Çarşı’da bulunan turizm ve seyahat acentesi olarak faaliyet gösteren iş yeri, Emirdağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi. Yapılan mühürleme işleminin ardından belediyeden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“Emirdağ Belediyesi'nden 5 Temmuz 2013 tarihinde 35 sıra numarası ve 514 sicil numarasıyla Gezi Merkezi Seyahat Acenta Tur. Ltd. Şti. unvanlı şirketin ruhsatında şube eki eksik olduğu, ayrıca yukarıda adı geçen iş yerinin iş yeri harca esas olan kullanma alanı 1 metrekareden fazla olduğu halde 1 metrekare olarak belirtildiği, ruhsat harcıyla ilgili belediyemizce bir girdinin olmadığı ve bu bilgilere dayanarak söz konusu iş yerinin kapatılması uygun görülmüştür. Kanunlar önünde herkes eşittir.”
Kaynak: İHA