Yalova'da Belde Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Kaytazdere, Taşköprü ve Esenköy belde belediye başkanlıklarına seçilen kişiler, mazbatalarını aldı.

CHP'den Kaytazdere Belediye Başkanı seçilen ve Yalova Adliyesi'nden mazbatasını alan Ali Kangal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 yıl yazı işleri müdürü olarak görev yaptığı belediyenin başkanı seçildiği için mutlu olduğunu söyledi.

1557 oyla başkanlığa seçildiğini belirten Kangal, "Mazbatamızı aldık. Pazartesi devir-teslim yapacağız ve görevimize başlayacağız. Meclis üyelerimizle birlikte vatandaşa vaadettiğimiz bütün projelerimizi pazartesiden itibaren hayata geçirmeye başlayacağız" diye konuştu.

CHP'den Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Nedret Gülen de Taşköprü'den gelen çok sayıda partiliyle mazbatasını aldı. Gülen, başkanlığının Taşköprü'ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Bundan sonraki görevimiz çok zor. Ekibimizle beldemize elimizden gelen en güzel şeyleri sunacağız. Beldemizin daha ileriye gitmesi için gayret göstereceğiz. Beni destekleyen tüm belde halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti'den Esenköy Belediye Başkanlığı'na seçilen Özen Kaptan ise mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Esenköy iradesini yine AK Parti'den yana kullandı. Memnunuz ve hizmete devam edeceğiz. Esenköy'de hizmet kazandı. Herkese hayırlı olsun" ifadesinde bulundu.
Kaynak: AA