Başkan Kocaoğlu’nun İkinci Durağı Dikili Oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçimlerin ardından ilçe belediye başkanlarına düzenlediği tebrik ziyaretlerine Dikili Belediyesi’yle devam etti.

Başkan Kocaoğlu’nun İkinci Durağı Dikili Oldu

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a gerçekleştirdiği ziyarette, belediye binası önünde personel ve vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınma modeliyle Dikilili hemşehrilerin lokmasını büyütmek üzere Mustafa Tosun ile birlikte çalışacaklarını belirtti.

Dikili ve diğer yeni bağlanan ilçelerin eksiklerini tamamlamak ve yaşam standartını yükseltmek için uğraşacaklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Çalışmalara zaten daha önce ilçeler resmen bağlanmadan başlamıştık. Jeotermalin disipline edilerek, yaygınlaştırılması, su tedariki, kanalizasyon, arıtma, yeni belediye hizmet alanı, kültür merkezi gibi Dikili’nin tüm ihtiyaçları için hazırız. Hem alt yapı hem de üst yapıyı hızlı bir şekilde güçlendireceğiz hem de Dikili’de yaşayan vatandaşlarımıza hayvancılık, tarım, turizm ve seracılık gibi alanlarda kalkınması için bilgi birikimimizin yanı sıra maddi olarak destek vereceğiz” dedi.

Başarılı bir seçim süreci geçirdiklerinin altını çizen Başkan Kocaoğlu, “Bundan sonra da hiç ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları olacağız” diye konuştu.

“EN BÜYÜK DESTEK AZİZ BAŞKANIMIZ OLACAK”
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ise, “Geçirdiğimiz seçim boyunca başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte en büyük destekçimiz Aziz Başkanımız olacak. Şu ana kadar biz projelerimizi anlattık, şu andan itibaren ise halkımızı dinleyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA