Dört Bir Taraf - Kadri Gürsel ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar

Dört Bir Taraf programının yorumcuları Kadri Gürsel ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar yaşandı.

Dört Bir Taraf - Kadri Gürsel ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar
CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının dün akşamki bölümünde hararetli anlar yaşandı. Gömlek tartışmasının masaya yatırıldığı programda Kadri Gürsel ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar yaşandı.

Kadri Gürsel, "Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı bu sözleri söylemeye iten koşulları konuşmak lazım. Bu siyasi bir konuşma değil" değerlendirmesi yapınca Nagehan Alçı araya girdi.

Negahan Alçı, Gürsel'in yaptığı açıklamalardan Kılıç'ın siyasi konuşma yaptığı sonucunun çıktığını ifade etti.

Bunun üzerine Gürsel, "Bu konuşmanın esası da bütünü de hukukun ilkelerinden vurgulanmasından kaynaklanan, bütününü teşkil eden yaklaşım açısı. Dolayısıyla bunu siyasi bir konuşma olarak görmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

"YILMAZ ÖZDİL GİBİ TUTARLI OLUN"


Buna karşılık Alçı, "Bu bana çok büyük bir çelişki geliyor. Çünkü sizlerden en azından tutarlılık beklerim. Mesela Yılmaz Özdil'i tebrik ederim. Son derece tutarlı. Pazar günü demiş ki; "Bu Haşim Kılıç ülkedeki hukuku bu hale getiren en önemli isimlerden biridir. Şimdiye kadar hiç sesini çıkarmadı da şimdi mi çıkarıyor.' Başbakan'ın karşısına kim çıkarsa onu mu alkışlıyorsunuz. En azından bu tutarlılığı gösterin" diye çıkıştı.

Bunun üzerine Kadri Gürsel, "Yılmaz Özdil ile ne kıyaslıyorsun? Biz nüaslı olamaz mıyız? Senin dünyan sadece ak ve karadan mı oluşuyor?" karşılığını verdi.

Alçı ise, "Hayır tutarsızlıkları görüyorum, kör değilim" dedi. BEYAZ GAZETE