Volkan Canalioğlu Açıklaması

CHP Trabzon Milletvekili M.

Volkan Canalioğlu Açıklaması
Volkan Canalioğlu, beraberinde İl Başkanı Yavuz Karan ile Düzköy Belediye Başkanlığına seçilen Abidin Çelik’e hem kutlama, hem de seçim günü kaybettiği ağabeyi için başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Volkan Canalioğlu, Düzköy halkına ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “Halkımız 17 Aralık sonrası olanları unuttu. 2011 seçimlerinde 82 bin olan oylarımızı bu seçimde 115 bine yükselttik ancak, başarılı olduk diyemeyiz” dedi.

Canalioğlu, vatandaşların seçim çalışmaları süresince kendilerine büyük ilgi gösterdiğini, bunun da kendilerini umutlandırdığını belirterek, “Düzköy’de kazanmamız sevindiricidir. Halkımız 17 Aralık’tan sonra ülkemizde yaşananları unuttu. Bunca olumsuzluklara karşı çıkan sonuç ilginçtir. Biz il veya ilçelerimizde maalesef Belediye Başkan adaylarıyla değil, Başbakanla ve devletin imkanlarını kullanan bir iktidarla yarıştık. Başarılı olduğumuz söylenemez. Birbirimize sarılıp hatalarımızı da bilip bu sonuçlardan ders çıkarmalıyız. Düzköy İlçe teşkilatımıza ve halkına teşekkür ediyoruz. Trabzon’da 2011 genel seçimlerinde 82 bin olan oylarımız bu seçimlerde 115 bine yükseldi. Ancak buna sığınmıyoruz. Başarı seçimi kazanmaktır. Abidin Çelik arkadaşımızı hem kutluyor, hem de ağabeyini kaybettiği için başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Düzköy Belediye Başkanlığına seçilen Abidin Çelik, “Daha farklı bir şekilde seçimi kazanacağımızı bekliyorduk. Ancak, Düzköy’de halkın oylarını alabilmek için günlerce malzeme dağıttılar. Bizler halkımızla birebir irtibat kurarak yapılanların yanlış olduğunu, dağıtılan yardımların kendi hakları olduğunu anlattık. Vatandaşlarımız da oyunu bizden yana kullandı. Daha da fark yapabileceğimiz bir sonuç bekliyorduk. Bizi destekleyen halkımıza teşekkür ediyoruz. Rozetimizi çıkarıp tüm Düzköy halkının belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

Kaynak: İHA