Büyükkılıç'a Sivil Toplum Örgütlerinden Ziyaret

Spor Toto Süper Lig'de Akhidar Belediyespor'u farklı yenerek önemli bir galibiyete imza atan Torku Konyaspor'da moraller yerinde.

iden Melikgazi Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'a sivil toplum örgütlerinin 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.
Büyükkılıç'ı makamında ziyaret eden Yozgatlılar Derneği Başkanı Kuddisi Erkılıç ve dernek yöneticileri, Şıhlılar Kapalı Çarşı Esnafları Dernek Başkanı Mehmet Tepe ve Başkanvekili Mehmet Büyükgedikli, Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve Belediye Yöneticileri, Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, yeniden seçilmesinden dolayı Büyükkılıç'ı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Melikgazi Belediyesinin her yatırım ve hizmette mutlaka ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı, işbirliği, dayanışma ve fikir alışverişinde olduklarını belirten Büyükkılıç, ''Melikgazi Belediyesinin çalışmaları beğeniliyor, takdir topluyor ve örnek gösteriliyor. Çünkü Melikgazi Belediyesi planlı ve projeli bir çalışma sergiliyor. Bunda yatırım için alınan kararların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımın esas alınmasından kaynaklanıyor'' dedi.

Büyükkılıç, yapılan ziyaretlerden dolayı sivil toplum örgüt temsilcilerine çok teşekkür ettiğini, bundan önce olduğu gibi yine birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA