Kutlu Doğum Etkinliğinden Dönerken Kazada Ölenler Toprağa Verildi

İzmir’in Menemen ilçesinde belediyeye ait minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kutlu Doğum Etkinliğinden Dönerken Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Çukurköy Mahallesi’nde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programından dönerken belediyeye ait E.T.’nin kullandığı 35 NBF 48 plakalı midibüsün devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Hüseyin Ok (65), Nurten Şener (55), İsmail Şener (4) köy imamının eşi Hatice Sürgüvenç (20), Fatma Dolgun (22), ve Afra Nur Dolgun (8) için Görece Köyü meydanında öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

YARALILAR SEDYEYLE CENAZE TÖRENİNE KATILDI
31 kişinin yaralandığı kazada, yaralılar da sedyeyle cenaze namazına getirildi.

Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde, Fatma Dolgun ve kızı Afra Nur Dolgun’nun tabutları yan yana konuldu. Cenaze namazına İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen Belediye Başkanı Tahsin Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Aydın Şengül de katıldı.

Köy imamının eşi Hatice Sergüvenç’in cenazesi Yahşeli Köyü Çınarlıdere Mezarlığına defnedilirken, 1 yaşındaki oğlu Y.İ.S.nin ise halen yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Kazada hayatlarını kaybeden Hüseyin Ok, Nurten Şener, İsmail Şener ve Fatma Dolgun ve Afra Nur Dolgun’un cenazeleri ise köy mezarlığına defnedildi.

ALKOL İDDİASI
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şarampole devrilen minibüsün şoförünü E.T'nin kan örneği alarak alkol testi yaptırdı. Yapılan testte, E.T'nin 49.6 promil alkollü çıktığı iddia edildi.
Kaynak: İHA