Koç Üniversitesi'nde Pazarlama Kampı

Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü-KAMP 2014", Vodafone ana sponsorluğunda 4-6 Nisan 2014 tarihlerinde Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesi açıklamasına göre, etkinlik süresince çeşitli konferans ve paneller düzenlenecek, öğrenciler staj imkanları elde etme fırsatı bulacak. "KAMP 2014" organizasyonunda, Koç Üniversitesi'nin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından katılacak üniversite öğrencileri de pazarlama konusunda uzmanların deneyimlerinden yararlanacak.
KAMP 2014 etkinliğine, Algı Yönetimi Profesörü ve Fundreams/Dreamstalk Kurucusu Semih Yalman, İSKO Pazarlama Direktörü Sultan Baykal, Banvit Kurucusu Vural Görener, Unilever Pazarlama Direktörü Ali Coşkun, Microsoft İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Özer, Bates Motel Pro Tansu Tunçel, Volkan Öge, Ömür Cedimağar, BAT Türkiye Markalar Müdürü Ural Akta, Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Akan Abdula, IAB Dernek Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay ile Euro RSCG Üst Yöneticisi (CEO) Levent Erden'in de aralarında bulunduğu 20'den fazla konuşmacı katılacak.
KAMP 2014 organizasyonu kapsamında, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden pazarlama ve satış direktörleri, grup ve marka müdürleri, kreatif direktörler, genç girişimciler ve CEO'lar, Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilere bilgi birikimlerini aktaracak ve tecrübelerini paylaşacak.
KAMP 2014'e bu yıl 300'ü aşan öğrencinin katılımı bekleniyor.
Kaynak: AA