2 Ayda 3 Bin Oyuncak Toplayıp Öğrencilere Dağıttılar

Türk Kızılayı Elazığ Gençlik Kolları 'Minik Kalpleri Sevindirelim' projesi kapsamında 2 ayda 3 bin oyuncak toplayıp çocuklara dağıttı.

2 Ayda 3 Bin Oyuncak Toplayıp Öğrencilere Dağıttılar

Türk Kızılay'ı Elazığ Gençlik Kolları 'Minik Kalpleri Sevindirelim' projesi kapsamında 2 ay içerisinde 3 bin oyuncak topladı. Toplanan oyuncakları 600 hediye paketi yapan Türk Kızılayı Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve üyeleri, Elazığ'ın Alacakaya ilçesine bağlı Çataklı Köyü İlkokulu'na giderek öğrencilere dağıttı.

Özellikle en uç noktada bulunan okulları tercih ettiklerini belirten Özekinci, ilkokul 1,2 ve 3'üncü sınıfta eğitim gören çocuklara oyuncaklarını verdiklerini söyledi.

Özekinci, "3 bin civarında oyuncak topladık. Bu oyuncakları, hediye paketi haline getirdik. Toplamda 600’e yakın bir paketimiz oldu. Bu oyuncak paketlerini Elazığ’ın en ücra köşelerindeki çocuklara ulaştıralım istedik. Çünkü oyuncağı belki hayatında hiç ulaşamamış, belki çok az ulaşmış çocuklar olabilir. Hem oyuncakla sevindirmek hem de çocukların geleceğe dair bir umutla bakabilmesini sağlamak istedik. Şimdiden bu çocuklarımıza Kızılay bilincini oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA