Hemşin'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, "Meydan Parkı ve Spor Kompleksi inşaatlarında çok büyük ilerleme kaydettik" dedi.

Bekar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin ardından kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığını belirtti.

Kentsel dönüşümün ilçeye farklı bir görüntü kazandıracağını, çalışmalar kapsamında yapılan Meydan Parkı ve spor kompleksinin önemli bir eksikliği gidereceğini ifade eden Bekar, "Çalışmaları yerinde takip etmeye gayret ediyoruz. İnşat çalışması hız kesmeden devam ediyor. Meydan Parkı projesinde betonlama ve botanik işlemlerini bitirdik ve oturma, yeşillendirme ve ışıklandırma çalışmalarını yapıyoruz. Spor kompleksinde de soyunma odaları ve duşların olduğu bina yüzde 70 tamamlandı. Futbol sahası alanının çimlenme işlemi ve duvar yapımına da hızla devam ediyoruz. Meydan Parkı ve spor kompleksi inşaatlarında çok büyük ilerleme kaydettik. Kısa sürede tamamlayıp ilçenin hizmetine sunmak istiyoruz" dedi.

Bekar, kentsel dönüşümün tamalanması ile ilçenin farklı bir görüntüye kavuşacağını kaydederek, vatandaşların çalışmalardan dolayı yaşanan olumsuzluklarda sabırlı olmalarını istedi.
Kaynak: AA