4 Belde Daha Akhisar Belediyesi'ne Devroldu

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Manisa'da bütünşehir statüsüne dönüşen belde belediyelerinden 4'ü daha Akhisar Belediyesi'ne devroldu.

4 Belde Daha Akhisar Belediyesi'ne Devroldu
Başkan Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi’nin de katılımı ile Belediye Başkanı Salih Hızlı sırasıyla Beyoba, Ballıca, Zeytinliova ve Süleymanlı Belde Belediye Başkanlarını makamında ziyaret ederek devir-teslim törenini gerçekleştirdi.

Beyoba Belediye Başkanı Talat Ünlü, Ballıca Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, Zeytinliova Belediye Başkanı Murtaza Fidan ve Süleymanlı Belediye Başkanlı Ali Velestin’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim eden Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Akhisar Belediyesi'ne devrolan personel ile de kısa sohbet etme imkanı bulan Başkan Salih Hızlı; yapılan hiçbir işte değişiklik olmadığını sadece Büyükşehir Yasası kapsamında birkaç değişiklik olacağının altını çizdi. Başkan Salih Hızlı yaptığı konuşmada; “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da işlerimizi hızlandırarak bilgilerimizi daha da geliştirerek yeni yönetmeliklere uygun olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir iş insan için çok önemli bir unsurdur. İnşallah bundan sonra işlerimize daha çok sarılarak bereketlenecektir” dedi.

Kaynak: İHA