Rusya Büyükelçisi’nden Başkan Tiryaki’ye Ziyaret

Ankara’daki büyükelçilikler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından yakından takip edilen ve çalışmaları ilgiyle izlenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin yoğun ziyaretçi trafiği sürüyor.

Rusya Büyükelçisi’nden Başkan Tiryaki’ye Ziyaret
Gerçekleştirdiği başarılı restorasyon çalışmaları, tarihi koruma projeleri, kültürel ve sosyal aktiviteleriyle adından bahsettiren Altındağ Belediyesi, yabancı ülkelerin elçilerinin de dikkatini çekiyor.
Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov ve beraberindeki heyet, seçim zaferinden dolayı tebrik etmek ve görüşlerini paylaşmak için Başkan Veysel Tiryaki’yi makamında ziyaret etti.

BÜYÜKELÇİ PROJELERE HAYRAN KALDI
Başkan Tiryaki’nin fotoğraflar eşliğinde gösterdiği Altındağ’ın eski ve yeni haline ait portreler, Büyükelçi Karlov’un büyük ilgisini çekti. Başkan Tiryaki’nin tarihi ve kültürel değerlere verdiği değeri takdir ettiğini belirten Karlov, bir yabancı gözüyle Altındağ’daki tarihi ve kültürel değişimi çok yakından takip ettiklerini ve çok beğendiklerini söyledi.

Büyükelçi Karlov ve Başkan Tiryaki, iki ülke arasındaki kültürel ilişkileri geliştirmek için daha fazla adım atma yönünde anlaştı.
Kaynak: İHA