Belediye Başkanı Samur, Mazbatasını Aldı

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ikinci kez Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanlığı'na seçilen Hayri Samur, belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı.


Mazbatalarını alan Belediye Başkanı Hayri Samur ile belediye meclis üyeleri Kaymakamlık, İlçe Seçim Kurulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ziraat Odası, Adliye, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, daire amirlerini ve kamu çalışanları tek tek ziyaret ederek teşekkür etti. Mazbatasını alan Belediye Başkanı Hayri Samur yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın bize karşı teveccühünden memnunuz, bunun bir yarış olduğunun bilincinde hareket ediyoruz. Hiç kimseye dargınlığımız, kırgınlığımız yoktur. Sarıveliler halkı tercihini yapmış ve bizi belediye başkanı seçmiştir, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Seçim öncesi destek istemeye gittiğimiz her yere teşekkür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretin amacı budur" dedi.

Seçimin geride kaldığını ve bundan sonra herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışacaklarını ifade eden Samur, "Seçim sürecinde bize ve ekibimize destek veren, vermeyen 7'den 70'e herkese teşekkür ediyorum. Artık çalışma zamanıdır. Herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu zorlu süreçte herkesten anlayış bekliyoruz. Ben bu seçim dönemindeki çalışmalarından ve üstün gayretlerinden dolayı kaymakamımıza, ilçe seçim kuruluna, emniyet camiamıza, jandarmamıza, tüm bürokratlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabi ki bu seçimin çok güzel bir atmosferde geçmesini sağlayan tüm partilerin il, ilçe başkanları ile bütün partili vatandaşlarımıza şahsım ve tüm seçilenler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA