AK Partili Yüksel'den Tokat'a teşekkür

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin AK Parti’nin yeni ve mutlak bir zaferiyle sonuçlanmasıyla ilgili olarak bir açıklamada bulunarak Tokatlı hemşerilerine teşekkür etti.

AK Partili Yüksel'den Tokat'a teşekkür
AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin AK Parti’nin yeni ve mutlak bir zaferiyle sonuçlanmasıyla ilgili olarak bir açıklamada bulunarak Tokatlı hemşerilerine teşekkür etti.

Milletvekili Dilek Yüksel “30 Mart Seçimlerinde Tokatlı hemşerilerimiz üzerine düşeni yapmış, Tokat’ımızı tüm ilçeleriyle beraber 12-0 yaparak AK Belediyeciliğe evet demiş, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları ve kumpasları fark etmiş, bütün ihanetlere hayır demiş; istikrarın ve hizmetlerin devam etmesine, istiklal ve istikbale, AK Partiye evet demiştir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Dilek Yüksel yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; Yapılan her seçimde ve referandumda olduğu gibi, 30 Mart Seçim çalışmalarında da bizi yalnız bırakmayan özellikle Tokatlı hemşerilerime, her daim gece gündüz demeden bizimle birlikte çalışan, ilçe ilçe; belde belde; köy köy tüm ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi, İl Genel meclisi üyesi aday adaylarımıza, tüm ekibimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımıza, İlçe başkanlarımıza, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum.

Tüm sivil toplum ve meslek örgütlerine teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları boyunca Tokat’la ve Türkiye’yle ilgili icraatlarımızı, projelerimizi açıklamalarımızı dinlediler. Kendilerinden önerilerini dinledik. Sivil toplum örgütü temsilcilerine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran medya mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarında yapılan tüm faaliyetleri en geniş kitlelere en doğru şekilde ulaştırmanın ve sesimizin tüm vatandaşlarımıza duyulması gayreti içerisinde oldular.

30 Mart Yerel Yönetim seçimleri öncesi ve sonrasındaki gelişmelerin partiler üstü olduğunu, Türkiye üzerinde oynanmak istenen yüz yılın ihanetlerini, Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olanların planlarını, 2023 hedeflerimizi anlattık. Kazanacak tek tarafın sadece millet olacağını, kazanacak olanın Türkiye olacağını özellikle belirttik. Bütün karanlık ve karamsar söylemlere, kaos senaryolarına, hukuk ve demokrasi dışı odakların yönlendirmelerine, milletin çizdiği rotanın dışında başka çizgide yürüyenlerin birlikte hareket etmelerine rağmen Türkiye, demokrasi çıtasını zirveye taşıyarak güven ve istikrara devam demiş milli irade kazanmıştır.

AK Parti tüm Türkiye’nin partisidir. Türkiye’nin büyümesinden, istikrarından yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden tüm vatandaşlarımız yararlanacak. Seçimleri kazanan belediyelerimiz bize oy versin oy vermesin tüm vatandaşlarımızın belediyesi olacak ve herkese hizmet verecektir. Bundan sonraki süreçte, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, daha güçlü ve geleceği daha aydınlık bir Türkiye için, 77 milyon vatandaşımızla birlikte, omuz omuza yürümeye, milletimizin menfaatini her şeyin üzerinde tutarak tüm gücümüzle çalışmaya; bütün dünyada mazlumların, yetimlerin gür sesi olan, vesayetin karşısında dimdik duran Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte, hükümetimizle birlikte milletimizin, milli iradenin yanında yürümeye devam edeceğiz” dedi.