Chp’li Tosun Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim Mustafa Tosun Dikili'yi mahalle mahalle, köy köy, adım adım dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Tosun, son olarak Çandarlı esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.
Vatandaşların ve esnafın büyük memnuniyet duyduğu ziyarette Tosun, belediyesi kapatılarak Dikili'ye bağlanan Çandarlı'ya ilişkin hazırladığı projelerini paylaşarak, görüş ve önerilere açık olduğunun altını çizdi. Çandarlı ziyaretinde coşkulu bir kalabalığın karşıladığı CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Mustafa Tosun vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde gerçekleştireceği proje ve çalışmalarla Dikili'yi ve Çandarlı'yı dört mevsim turizm bölgesi yapacaklarını sözünü verdi.

Çandarlı'nın Dikili merkezi gibi turizmin gözde merkezlerinden biri olduğunu belirten Tosun, Türk turizminde Dikili ve Çandarlı gerçeğimiz vardır. Biz sahillerimizle önemli bir potansiyeline sahibiz. Fakat bu potansiyeli tam olarak kullanamıyoruz. Göreve geldiğimizde ilçemizin turizmde daha cazip hale gelmesi ve de ilçemizin bir bütün olarak deniziyle, jeotermaliyle, Tarihi Çandarlı Kalesi başta olmak üzere tüm doğal güzellikleriyle dört mevsim turizm bölgesi olması için çalışacak, projeler üreteceğiz' dedi.

Tosun, Çandarlı'nın özellikle son 10 yıldır AKP'li yerel yönetimler tarafından mağdur edildiğini ifade ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Çandarlı’mız son iki dönemdir çok laf yapan ancak bugüne kadar hiçbir icraat yapmayan AKP'li zihniyet tarafından çok sayıda sorunla baş başa bırakılmıştır. Bu nedenle artık Çandarlı'nın değişime ve gelişime uğraması gerekmektedir. Belde belediye kapatılarak Dikilimize dahil olan Çandarlımız bizim göreve gelmemizle büyük bir değişime ve gelişe uğrayacaktır. Biz Çandarlı’mızın denizini daha iyi değerlendirmesi, kronikleşmiş sorunların en kısa sürede çözülmesi için çalışacağız. Ben ve arkadaşlarım gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizdeki turizm ve ticareti geliştirecek, sosyal yaşamı canlandıracak bir şeffaf yönetim ortaya koyacağız. Bizimle birlikte Dikili'de de Çandarlı’da da sevgi kazanacak. CHP iktidarında Çandarlı da, Dikili de gelişecek, değişecek, Dikilili yaşarken büyük keyif alacak. Bizim görevimiz halkımızın mutluluğudur. Bu nedenle halkımızın mutluluğunu sağlamak için altyapısı, üstyapısı ile planlı çağdaş bir Dikili yaratacağız.''
Kaynak: İHA