Devran Kutlugün'den Bir Dev Proje Daha!

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, Yenimahalle’de gerileme dönemine son verecek projelerini açıklamaya devam ediyor...

Devran Kutlugün'den Bir Dev Proje Daha!
Başkanlığı döneminde öncelikli hedefinin Yenimahalle’yi otel kent olmaktan çıkarıp, 24 saat yaşanan Metropol bir ilçe hâline getirmek olduğunu söyleyen MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, 'Yenimahalle’de yaşamayı bir mecburiyet ve mahkûmiyet olmaktan çıkarıp, yaşamanın ayrıcalıklı olduğu ve huzurun egemen olduğu bir metropol ilçe haline getireceğiz' dedi.

Yenimahalle’nin, çağdaş bir kentte olması gereken her zenginliğe kavuşturulacağını belirten Devran Kutlugün, “Yenimahalle Güzelleştirme Projesi”ni açıkladı.

Kutlugün, 'Yenimahalle’de çevre düzenlemeleri, yeşil alan üretimi ve görsel zenginleştirmenin sağlanmasını yeni bir anlayışla, fark yaratacak bir anlayışla ve Yenimahalle’ye özgü bir kimlik tesis edecek şekilde gerçekleştireceğiz. Bu amaçla oluşturduğumuz Yenimahalle Güzelleştirme Projesi kapsamında yeşil alanlar ve parkların yapımında konsepti olan parklar uygulamasını başlatacağız. Bu şu demektir: Her parkı huzur ve güven içerisinde, 24 saat yaşanılır hale getireceğiz. Ranta çalışan değil, Yenimahalle halkının rahat yaşamına çalışan bir anlayış getireceğiz. Parklar ve üretilecek yeşil alanlar, ''Emekliler parkı, kadınlar parkı, çocuklar parkı, gençlik parkı, demokrasi parkı, trafik parkı'' gibi konsepti olan ve Yenimahalle’nin kent kimliğini oluşturmaya hizmet edecek bir anlayışla ele alınacaktır' ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle’nin her karış toprağının ve Yenimahalle halkından toplanan her kuruşun hakkıyla değerlendirileceğini ve Yenimahalle’nin geleceğinin kurulmasında harcanacağını belirten Devran Kutlugün, açıklamasını şöyle sürdürdü: 'Yenimahalle’yi güzelleştirme projesi çerçevesinde, Yenimahalle’deki mesire alanlarını yaygınlaştıracağız. Yenimahalle halkı piknik yapmak için kilometrelerce yol gitmek zorunda kalmayacak. Piknik alanları sadece Yenimahalle’nin daha rahat yaşanılır olmasını ve yeşil alanların çoğaltılmasını sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda Yenimahalle’nin kent kimliğinin oluşmasında da önemli bir destek kaynağı olacaktır'

Devran Kutlugün'den Bir Dev Proje Daha!