Ak Parti Altınekin’de Çalışmalara Devam Ediyor

AK Parti Konya’nın Altınekin ilçesinde seçim hazırlıklarına devam ediyor.

Ak Parti Altınekin’de Çalışmalara Devam Ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Altınekin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş AK Parti Altınekin Belediye Başkan Adayı Muharrem Dere, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, yağmurun çiselemesi üzerine, “Varsın Allah’ın rahmeti gelsin, Altınekin’in ekinleri altın olsun da biz az konuşalım, siz sandıkta konuşun” diyerek esprili bir göndermede bulundu. Konuşmasına devam eden Sorgun, “Bizim anlayışımız, hak rızası halk hizmeti, makam mevki siyaseti değil” dedi.

Bir vatandaşın yeraltı suyu problemini dile getirmesi üzerine Sorgun, “17 Aralık’tan bu tarafa Türkiye tam bin tane Mavi Tünel, Bağbaşı kaybetti biliyor musunuz? Hiç bunun hesabını yaptınız mı? Onun için eğer suyumuzu istiyorsak, yollarımızı istiyorsak milli iradeye sahip çıkacağız. Allah’ın izniyle halkımız arkamızda olduktan sonra, Sayın Başbakanımızın millet arkasında olduktan sonra kimse sırtını yere getiremez” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ise, “Bu seçimi birliğimizin ve kardeşliğimizin güçlendiği bir düğüne çevireceğiz. Seçimlerde yarışacağız. Yarışımız neyin yarışı olacak? Hizmetin yarışı olacak. Eğer bir kişi bizden veya partilerden dolayı birbirine selam vermezse Altınekin’de biz hakkımızı helal etmeyiz. Hepiniz birbirinizin yüzüne güleceksiniz. Biz hepimiz kardeşiz Allah’ın izniyle. Biz daha iyi, daha güçlü bir Türkiye, daha güzel bir Altınekin’i hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, “Bu seçim bir yerel seçim değil. Türkiye’de askeri vesayetle daha önce halka tahakküm edenler, şimdi başka bir vesayetle millet iradesini çalmaya çalışmaktadırlar. Onun için 30 Mart’ta yapacağımız seçim bir mahalli idare seçimlerinden ziyade Türkiye’nin demokraside yeniden milli mücadele seçimi olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Altınekin Belediye Başkan Adayı Muharrem Dere, “Bu seçim bir milat olacaktır. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Altınekin’e büyük hizmetler akacak ve Altınekin'imizi altın haline getireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA