Chp’den Şenkaya Çıkarması

Yerel seçim çalışmaları için Erzurum’un Şenkaya ilçesine adeta çıkarma yapan CHP teşkilatı Şenkaya halkının yoğun ilgisi ile karşılandı.

Chp’den Şenkaya Çıkarması
İlçe girişinde onlarca araçtan oluşan konvoyla karşılanan CHP heyeti Şenkaya’nın Akşar beldesine girişte adeta izdiham yaşandı.
Akşar’da yaklaşık bin 500 kişiye seslenen İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Cumhuriyet Halk Partisine yoğun ilgiden dolayı halka teşekkür ederek; artık Türkiye’de değişim zamanının geldiğini, ülkenin 1 yıl daha kaybetme lüksü bulunmadığını, toplumsal barış ve kalkınma için bugün her zamankinden daha fazla CHP’ye ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinin bu anlamda bir milat olacağını ve Türkiye’nin dolayısı ile halkın kaderinin değişeceği bir seçim olarak gördüklerini ifade eden Kızıloğlu, bu nedenle Şenkaya ilçesinde ilçeye ve ilçe halkına değişimi yaşatacak Belediye Başkan Adayı Salih Özbeki desteklemek ve Şenkayalılardan da destek istemek için geldiklerini belirtti.

Kendiside Şenkayalı olan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci de baba ocağı olan Şenkaya’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, Erzurum için birçok projesinin olduğunu belirtti.

Demirci, kişi hak ve özgürlüklerini ön planda tutan, hukukun üstünlüğüne inanan, emeğin değerini bilen, dengeli kalkınmayı ön planda tutan, doğanın ve çevrenin korunmasına özen gösteren, çoğulcu ve katılımcı demokrasi değerlerine dayanan, kadın erkek eşitliğine inanan, bu değerleri geliştirmeyi hedefleyen, devleti, kişilerin özgürlüklerini ve refahını sağlamaya yönelik bir hizmet aracı olarak kabul eden bir siyasi anlayış olan CHP'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ifade ederek projelerini başlıklar halinde açıkladı:
Projelerin içerikleri hakkında Şenkayalıları bilgilendiren CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Demirci, 30 Mart seçimlerinde baba ocağı Şenkaya’dan da destek istedi.

Şenkaya Belediye Başkan Adayı Salih Özbek ise konuşması sırasında kalabalıktan alkış tufanı koptu. Sık sık alkışlar ile sözü kesilen Özbek; “Burada bugün şunu çok iyi anladım sizleri burada coşkulu ve heyecanlı gördükten sonra şimdiden Belediye Başkanı seçildiğimin farkına vardım. Hepinize ayrı -ayrı teşekkür ederim. Yolumuz uzun ve çetin. Şenkaya’nın birçok eksiği bulunmakta. Elbette bunların farkındayım ve bir Şenkayalı, yani sizlerin kardeşiniz, abiniz, amcanız olarak bu eksiklerimizi çözmek için aday oldum. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Önceliğim elbette insan odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket etmek olacaktır. İnsanlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip bunlar için gece gündüz demeden projeler üretmek, Halkımızın daha rahat ve Huzur içinde hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit yaklaşım sergilemek, İlçemizin daha modern ve çağdaş bir kent konumuna kavuşması için uzman kadrolarla çalışmak, İlçemizi bölgede hak ettiği yere getirip bir cazibe ve Ticaret merkezi haline getirmek olacaktır” dedi.

Daha sonra İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demirci ve Şenkaya Belediye Başkan Adayı Salih Özbek esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Kaynak: İHA