Ak Parti Çeltik’te Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya’nın Çeltik ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Çeltik’te Çalışmalarını Sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, AK Parti Çeltik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekizoğlu, parti mensupları ve birçok vatandaşın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapıldı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, “Allah rızası için birlik olun, kişilere takılmayın. O olacakmış, bu olacakmış, nasip kiminse onun olur. Biz bunlara takılmayız. Biz hep beraber Başbakanımızı koruyacağız” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise, “Ülkenin içinde bulunduğu durumu görüyorsunuz. Ülkeyi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bakın seçimlere; 2004’te bir argümanla ortaya çıktılar. 2007’yi hepiniz hatırlıyorsunuz, ülke bölünecek, ülke şöyle olacak, ülke böyle olacak dediler, sandıkta cevaplarını aldılar. Şimdi yine başka argümanlarla yok yolsuzluktu, yok bilmem ne ile bizim üstümüze geliyorlar. İnşallah 30 Mart’ta en iyi cevabı onlara sandık verecek” diye konuştu.

AK Parti Çeltik Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekizoğlu da, “Burada eski kafayla siyaset yapanları görüyoruz. Bunları halkımız görüyor ve analizini yapıyor. Burada eski kafayla siyaset yapanlar ne yollarını bulabiliyor ne de yolun sonunu görebiliyorlar. Bu yüzden de hep ileriye değil geriye gidiyorlar” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş ve beraberindekiler Çeltik Kaymakamı Ramazan Pektaş’ı makamında ziyaret etti. Heyet buradan yapımı süren Yatılı İmam Hatip Ortaokulu ve ilçe hastanesine geçerek incelemelerde bulundu. Yapımına devam edilen hastane inşaatında açıklama yapan Milletvekili Mustafa Baloğlu, “Çeltik halkının tek tek sorunları çözülüyor. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Bu güçlü ekip sayın Başbakanımızın önderliğinde, AK Parti'mizin güçlü ekibi Çeltik’e hizmet etmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA