Uşak'ta İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Darp Edildi

Sivaslı ilçesinde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayı Hakan Turgut, başka bir partinin mensupları tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde ilçede bir ev ziyaretine giden eski AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi adayı Turgut, başka bir parti üyesi yaklaşık 30 kişi tarafından sokakta darp edildi.
Vatandaşlar tarafından Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut, ambulansla Uşak Devlet Hastanesine sevk edildi. Turgut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın ardından ilçeye giden AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağduyu çağrısında bulundu.
Olayın karşıt görüşlü grup tarafından gerçekleştirildiğini, emniyet güçlerinin olaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldığını, iki kişinin arandığını kaydeden Altay, "Çok üzücü bir olay. Hakan Turgut ortada bir neden yokken darp edildi. Sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. İlçede bir gerginliğin yaşanmaması için çaba harcıyoruz. Seçim demokrasilerde çok önemlidir, şiddet kesinlikle tasvip etmediğimiz bir olay. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA