Mhp Kemaliye Seçim Ofisi Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kemaliye İlçe Seçim ofisinin açılışı dualarla yapıldı.

Mhp Kemaliye Seçim Ofisi Açıldı
Büyük coşku içerisinde yapılan açışta bir konuşma yapan MHP Kemaliye Belediye Başkan Adayı Etem Kılıç, “Allah izin verirse sizi eşit ve adaletli bir belediyecilik ile buluşturacağız” dedi.

MHP Kemaliye Seçim ofisi açılışına MHP Erzincan İl Başkanı Erkan Karaman, MHP Erzincan Merkez İlçe Başkanı Yaşettin Yılmaz, MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, Kemaliye Belediye Başkan Adayı Etem Kılıç ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Yapılan programın açılış konuşmasını yapan MHP Kemaliye Belediye Başkan Adayı Etem Kılıç, 30 Mart seçimlerinin önemine değinerek, yerel seçimlerin sadece Kemaliye’nin değil Türkiye için kader seçimi olduğunu vurguladı. Kılıç, konuşmasının devamında; “Bu seçim sadece Kemaliye için, Erzincan için önemli bir seçim olduğu kadar tüm Türkiye için önemli bir seçim olup, tarihi bir dönüm noktası olacaktır. Bu noktada sizlerin bize güvenmesi gerekiyor. Sizlerden güven ve desteklerinizi bekliyorum. Allah izin verirse sizi eşit ve adaletli bir belediyecilik ile buluşturacağız. Bizler hizmet için yola çıktık. Sizlerde, sandıktaki zaferimizin başlangıcı olan seçim büromuzun açılışına bizlere destek için geldiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Bu bir gönül işidir. Bizimde gönlümüz sizlere hizmet aşkı ile yanıyor.Hepinize söz veriyorum, 5 yılda ilçemize en üst seviyede hizmet sunarak, örnek model ilçe yapacağım” diye konuştu.


KARAKAYA; “DERDİNİZE DERMAN OLMAK İÇİN BERABER YOLA ÇIKTIK”
Erzincan Belediye Başkan adayı Av. Hamdi Karakaya, ise konuşmasında; seçim bürosu açılışın hayırlara vesile olmasını dileyerek, Kemaliyeli vatandaşlardan Etem Kılıç’ı yalnız bırakmamalarını, sahip çıkmalarını istedi. Karakaya, “Biz sizlerle beraber kutlu bir yola çıktık. İnşallah belediyeyi kazandığımız zaman dertlerinize çare olmak için, derdinize derman olmak için beraber yola çıktık. Bu yolda bizim yol arkadaşlarımızsınız. Dava arkadaşlarımızsınız. Sizleri bu dava arkadaşlığınızdan, bu coşkunuzdan dolayı kutluyorum. Erzincan Belediyesi’nin imkânlarını sizler için, sizlerin derdini çözmek için kullanacağız diye konuştu.

“Bugün birlik ve beraberliğin günü” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Erkan Karaman, konuşmasında; “Bugün bu kutlu davaya buraya kadar gelip özverinizi gösterdiniz. Türk-İslam Davası’na olan aşkınızı gösterdiniz. Bugün birliğin ve beraberliğin günü. 30 Mart tarih yazılacak bir günün başlangıcıdır. Bugün yeniden Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak, gurur duyduk, şeref duyduk Allah hepinizden razı olsun. Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah katlanarak devam edecektir.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kemaliye İlçe Seçim ofisi yoğun katılımla ve dualarla açıldı. Yapılan açılışın ardından MHP Erzincan İl Başkanı Erkan Karaman, MHP Erzincan Merkez İlçe Başkanı Yaşettin Yılmaz, MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, Kemaliye Belediye Başkan Adayı Etem Kılıç ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde destek istediler.
Kaynak: İHA