Arınç, Harmancık’ta Vatandaşlara Hitap Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümet olarak yollarına devam ettiklerini ifade ederek, “Bu hükümeti yıkmak için yalanlarla, vaatlerle günlerini geçirenler var.

Arınç, Harmancık’ta Vatandaşlara Hitap Etti
Öyle parti genel başkanları var ki, ağızlarını açtıkları zaman küfürden başka bir şey çıkmıyor. Bunlar onların eksikliğidir. Bu millete küfür yakışmaz. Hakaret yakışmaz. Hele siyasetçiye hiç yakışmaz. Yalanın arkasına saklanıp da milleti aldatmaya çalışmak hiç yakışmaz” dedi.


Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa’nın Harmancık ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Bu seçimlerde başarılı olacaklarını söyleyen Arınç, “Büyükşehri kazanacağı, bütün ilçelerde iddiamız var. Biz iktidar partisiyiz. Zaten 15’inde bizim başkanımız vardı. Sadece ikisinde yoktu. Şimdi 1 büyükşehir ve 17 ilçede iddialıyız. Siyaset iddia işidir. Diğer siyasi partiler var. CHP, MHP bizim rakibimizdir. Biz de onların rakibiyiz. Medeni insanlar olarak hepimiz seçime gireceğiz. Vaatlerimizi ve adaylarımızı götüreceğiz. ‘Biz daha çok hizmet edeceğiz. Biz çok daha güçlüyüz’ diyeceğiz. Ondan sonra kararı siz vereceksiniz. Bizden biri olursa seviniriz. Demek ki millet bizi takdir etti deriz. Bizden başkası olursa da Harmancık’a küsmeyiz. Kararı siz veriyorsunuz” diye konuştu.

"BU MİLLETE KÜFÜR VE HAKARET YAKIŞMAZ"
Hükümet olarak yollarına devam ettiklerini açıklayan Arınç, “Bu hükümeti yıkmak için yalanlarla, vaatlerle günlerini geçirenler var. Öyle parti genel başkanları var ki, ağızlarını açtıkları zaman küfürden başka bir şey çıkmıyor. Bunlar onların eksikliğidir. Bu millete küfür yakışmaz. Hakaret yakışmaz, hele siyasetçiye hiç yakışmaz. Yalanın arkasında saklanıp da milleti aldatmaya çalışmak hiç yakışmaz. Bugünlerde hükümetiz, partimiz ve başbakanımız hakkında atılan yalanlara inanmadığınızı biliyorum. Bu yağmurun altında bu kadar insan saatlerce bekleyip, kenetlenmişse, geçtiğimiz hafta Bursa’da yaptığımız mitingde 150 bin Bursalı kum tanesi gibi toplanmışsa, bu iftiralar onu yapanların suratına yapışmıştır. O karalar onların yüzüne yapışmıştır. Dolayısıyla pazar akşamı ilk zafer müjdesini aldığımızda Rabbimize şükür edeceğiz. Sizi kutlayacağız. Aynı zamanda o gün yüksek oyla belediye başkanımız seçilirse, o hükümetimizin itibarını artıracaktır, başbakanımızı sevindirecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA